2012-11-24 06:08:26
Φωτογραφία για Arsenal Aston Villa Chelsea Everton Fulham Liverpool Manchester City Manchester United Newcastle Norwich City QPR Reading Southampton Stoke City swansea Sunderland [Tottenham] Westbromwich Westham Wigan Manchester United, Premier League, Video Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Φέργκιουσον (video)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έξω από το «Ολντ Τράφορντ», θέλοντας να τιμήσει τα 26 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Σύσσωμη η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και πρώην άσοι του παρελθόντος, όπως οι Ερίκ Καντονά, Πίτερ Σμάιχελ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ, Μπράιν Ρόμπσον (πρώτος αρχηγός της Γιουνάιτεντ επί Φέργκιουσον) και Γκάρι Νέβιλ βρέθηκαν εκεί και τίμησαν με την παρουσία τους τον 71χρονο προπονητή.

Ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, αλλά και οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση, όμως έστειλαν το μήνυμά τους μέσω video.

«Συνήθως οι άνθρωποι πεθαίνουν πριν δουν το άγαλμά τους. Εγώ έχω επιβιώσει. Αυτή είναι μία πραγματικά υπερήφανη στιγμή», τόνισε εμφανώς συγκινημένος o Φέργκιουσον, ο οποίος πρόσθεσε αναφορικά με τη σύζυγό του:

«Κάποιος πρέπει να με ελέγχει και αυτή είναι η μόνη που μπορεί. Κάθε Σάββατο πρωί έχει πει ότι θα έρχεται και θα κάνει υποκλίσεις στο άγαλμα».

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Το άγαλμα του Άλεξ Φέργκιουσον έξω από το Ολντ... από texniti

Πηγή: premierleague.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ