2012-11-24 00:07:42
Φωτογραφία για Μπράμος: «Σήμερα δεν σκεφτόμουν»
Ο ομογενής γκαρντ παραδέχθηκε πως τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του, τη στιγμή που ο ίδιος απλώς έπαιρνε την μπάλα και σούταρε, χωρίς να σκεφτεί.

«Βρήκα τα σουτ, αλλά με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Βρήκα ανοιχτά σουτ, τα έκανα με αυτοπεποίθηση και με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου πάρα πολύ. Δεν είχα καλά ποσοστά στα προηγούμενα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι η νίκη. Τίποτα άλλο. Είχαμε ανάγκη μια τέτοια μεγάλη νίκη. Το καταφέραμε και είναι σημαντικό για να συνεχίσουμε. Σήμερα δεν σκεφτόμουν. Έπαιρνα την μπάλα και σούταρα. Διόρθωσα κάποια πράγματα στη μηχανική του σουτ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το θετικό αποτέλεσμα, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα και απουσίες. Παρ’ όλα αυτά φθάσαμε στη νίκη και πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Όπως ήταν και σημαντικό ότι νικήσαμε στην Ιταλία, σε μία έδρα στην οποία η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχασε με 24 πόντους. Όμως για εμένα σημαντικό ήταν και το γεγονός ότι παρότι βρεθήκαμε έξι πόντους πίσω προς τη λήξη δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε και νικήσαμε».

Για τη συνέχεια: «Μακάρι να έχω ανάλογη συνέχεια και να μπορώ να βοηθήσω, αν και αυτό που μετράει περισσότερο είναι να συνεχίσουμε με νίκες».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σιένα-Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-87
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σιένα-Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-87
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ