2012-11-23 21:55:10
Φωτογραφία για Χάνει Τότεναμ,αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Κουίνσι
Ο Κουίνσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο-τρεις εβδομάδες με θλάση πρώτου βαθμού και δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της 9ης Δεκεμβρίου.

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Παναθηναϊκού καθώς τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Κουίνσι έδειξαν πως ο Γκανέζος άσος έχει υποστεί θλάση α' βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο με τρεις εβδομάδες χάνοντας τα κρίσιμα ματς του Τριφυλλιού.

Ο Γκανέζος άσος θα χάσει σίγουρα την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ στην Αγγλία που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Δεκέμβρη ενώ παράλληλα θα δίνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι στην διάθεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα κόντρα στον Ολυμπιακό στις 9 Δεκέμβρη. Βέβαια και για το ματς με τον "αιώνιο" αντίπαλο η παρουσία του αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολη.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει: "Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στο δεξί δικέφαλο και αναμένεται επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 15 – 20 ημέρες".


Κανονικά ο Χριστοδουλόπουλος

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Παρασκευής τα ευχάριστα ήρθαν από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα και θα τεθεί στην διάθεση του Ρότσα για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά. Σε αντίθεση με τους Μπουμσόνγκ και Πίντο που γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού που συμμετείχαν στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε: ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων και δίτερμα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ