2012-11-23 14:55:46
Φωτογραφία για Τασία Κυριακοπούλου: Ο Λοτσάρης παραλίγο να με ρίξει από τις σκάλες του Δημαχείου!
Την αναίτια επίθεση του αντιδημάρχου Βασίλη Λοτσάρη, καταγγέλλει ότι δέχθηκε νωρίτερα σήμερα μέσα στο Δημαρχείο της Πάτρας, η πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Τασία Κυριακοπούλου.

Η κυρία Κυριακοπούλου υποστηρίζει ότι ο κ. Λοτσάρης την απώθησε βίαια την ώρα που συνομιλούσε με τον Αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Στανίτσα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να πέσει από τις σκάλες του δημαρχιακού μεγάρου.

«Εμείς παλεύουμε για να έχουν οι εργαζόμενοι μια θέση στον ήλιο και κάποιοι προφανώς προσπαθούν με προπηλακισμούς και βιαιοπραγίες να μας εξοντώσουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Λοτσάρης λειτούργησε ως «μπράβος» του κ. Στανίτσα», δηλώνει για το περιστατικό η κυρία Κυριακοπούλου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο των Εργαζομένων στο Δήμο, είχε μόλις τελειώσει η συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά. Εκείνη, αποχωρώντας είχε έναν έντονο διάλογο με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση του κ. Λοτσάρη. Την έσπρωξε και την κάλεσε σε έντονο ύφος να φύγει από το Δημαρχείο.


«Εμένα το Δημαρχείο είναι το σπίτι μου και κανείς δεν δικαιούται να μου συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο και να μου λέει να φύγω. Ίσως να πρέπει να ζητήσω την προστασία της δικαιοσύνης μετά από όλα αυτά», σχολιάζει η κυρία Κυριακοπούλου.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από συγκεντρωμένους υπαλλήλους του Δήμου που βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου. Ορισμένοι εξ’ αυτών μπήκαν μέσα. Ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση αν και, όπως υποστηρίζει η κυρία Κυριακοπούλου, η ίδια προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που αποτύπωσε ο Χάρης Καραβαγγέλης αμέσως μετά το επεισόδιο, έξω απο το Δημαρχείο

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ