2012-11-23 12:16:24
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Μπορεί να θέλει, αλλά...
Τον Βίκτωρα Κλωναρίδη φερόταν να θέλει με τη μορφή δανεισμού η ΑΕΚ, ωστόσο όπως δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος ο παίκτης έχει βελγικό διαβατήριο, γεγονός που καθιστά αδύνατη την απόκτησή του.

θα μπορούσε να έρθει στην ΑΕΚ δανεικός, βέβαια, καθώς είναι κάτω των 24 ετών, ωστόσο, θα λογίζεται ως κοινοτικός και κάπου εδώ όλα τελειώνουν. Με δηλώσεις του στη «Live Sport» ο Ανδρέας Δημητρέλος υποστήριξε ότι ο Κλωναρίδης έχει βελγικό διαβατήριο και μάλιστα δεν επιθυμεί να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα, αφού πρόθεσή του είναι να παίξει στην εθνική Βελγίου!

Χαρακτηριστικά ο Δημητρέλος λέει για το θέμα Κλωναρίδη: «Στην ΑΕΚ έπαιζε με βελγικό διαβατήριο. Δεν είχε και δεν έχει ελληνική υπηκοότητα. Όταν τον ρώτησα αν θα πάρει ελληνική υπηκοότητα, μου απάντησε αρνητικά, γιατί λέει θέλει να παίξει στην Εθνική Βελγίου. Στην ΑΕΚ θα μπορούσε να έρθει τον Ιανουάριο μόνο αν αποφάσιζε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, αλλά φαντάζομαι πως αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, Ρώτησα επίσης αν μπορεί να θεωρηθεί γηγενής και μου το απέκλεισαν».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ