2012-11-23 08:58:41
Φωτογραφία για Ζήτησε να παρασταθεί ο ΑΡΗΣ
Δυναμική παρουσία θα έχει σήμερα το πρωί στη συνεδρίαση της ΕΠΟ ο ΑΡΗΣ αφού τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πολύ σημαντικά και σχετίζονται άμεσα με τους κίτρινους ενώ ενδέχεται σύμφωνα με πληροφορίες να τεθεί και το θέμα του άρθρου 99 και της δυνατότητας να καταφεύγουν σε αυτό οι ΠΑΕ, αφού έχει κληθεί να παραστεί η Λάρισα που έχει προσφύγει στον πτωχευτικό κώδικα.

Η κρισιμότητα των θεμάτων ανάγκασε τον ΑΡΗ να ζητήσει να παρασταθεί και να εκπροσωπηθεί αναπτύσσοντας τις απόψεις του με τον νομικό του εκπρόσωπο Χρήστο Γρόλλιο, κάτι που θα αποφασιστεί πριν από την έναρξη του Δ.Σ που έχει προγραμματιστεί για τις 10:30.

Θυμίζουμε ότι τα θέματα που έχει εισηγηθεί η Σούπερλιγκ από την προηγούμενη συνεδρίασή της και ενδιαφέρουν πολλές ομάδες που έχουν εκκρεμότητες με τους παίκτες μεταξύ των οποίων είναι και ο ΑΡΗΣ είναι η επιμήκυνση στον ορισμό των δόσεων που υποχρεούνται να καταβάλλουν οι ομάδες που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις των διαιτητικών οργάνων. Σήμερα τα ποσά που επιδικάζονται τελεσίδικα καταβάλλονται σε δέκα ισόποσες δόσεις, και η πρόταση είναι να γίνουν 36 με μίνιμουμ καταβολή τα 1000 ευρώ.


Ένα άλλο θέμα που έχει προτείνει η λίγκα είναι να αλλάξει ο τρόπος που υπολογίζονται οι αποζημιώσεις στους ποδοσφαιριστές που κάνουν προσφυγή και τους επιδικάζονται και χρήματα από τα επόμενα χρόνια των συμβολαίων τους δια των μεταγραφικών περιόδων που μεσολαβούν και ουσιαστικά να επιδικάζεται μόνο το ποσό που αφορά τα δεδουλευμένα.

Εκτός από τον Χρήστο Γρόλλιο το παρών θα δώσει και ο Αντώνης Ζαμπέτας.

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρχισε η καταγραφή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρχισε η καταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ