2012-11-23 08:19:43
Φωτογραφία για ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι δήμοι της Αττικής σήμερα Παρασκευή και οι εργαζόμενοι σε αυτούς θα συνεχίσουν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αντιδρώντας στο οριζόντιο μέτρο της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Στη 1:00 το μεσημέρι της Παρασκευής θα συγκληθεί Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποφασισθεί περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Νωρίτερα την Παρασκευή, ΠΟΕ-ΟΤΑ και Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής θα διαδηλώσουν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Πέμπτη, με τη συμμετοχή και της ΑΔΕΔΥ. Η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επεδίωξαν να συναντηθούν με τον υπουργό Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος όμως απουσιάζε.

«Εμείς θα προτείνουμε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων» είπε ο κ.Μπαλασόπουλος μιλώντας την Πέμπτη στον Βήμα 99,5. «Θέλουμε την κοινωνία δίπλα μας. Η κυβέρνηση έχει τρελαθεί που δεν μας βρίζει η κοινωνία» πρόσθεσε, τονίζοντας: «Δεν θα περάσει καμία απόλυση στους δήμους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ