2012-11-22 22:03:03
Φωτογραφία για Επαφές Βενιζέλου με στελέχη εκτός του στενού πυρήνα της Ιπποκράτους
Κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής και Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ προγραμματίζει η Ιπποκράτους για την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να γίνει... αποτίμηση της πορείας του κόμματος αλλά και των πολιτικών εξελίξεων.

Πιθανότατα η συνεδρίαση των κομματικών οργάνων θα οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη, εφόσον θα έχει ολοκληρωθεί το κρίσιμο Eurogroup.

Η συνεδρίαση θα έχει διευρυμένη ατζέντα, από την οικονομία και τις εξελίξεις στη χώρα μέχρι τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Το επόμενο δεκαήμερο άλλωστε θα κάνει την παρθενική της συνεδρίαση και η γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου ΚΟΕΣ, η σύνθεση της οποίας σχεδόν έχει κλειδώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αποφασίσει να κάνει... ανοίγματα και σε στελέχη που τους τελευταίους μήνες έχουν απομακρυνθεί, αλλά θεωρεί ότι με τη στάση τους και τις δημόσιες δηλώσεις τους δεν προκάλεσαν βλάβη στο ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό τις τελευταίες ημέρες κάνει ραντεβού με στελέχη που δεν είχαν ενταχθεί μέχρι στιγμής στον στενό πυρήνα της Ιπποκράτους.

sofokleous10.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2 χρόνια dirtbike
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2 χρόνια dirtbike
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ