2012-11-22 17:10:59
Φωτογραφία για Αισιοδοξία Πέπε για την πορεία της Ρεάλ
Σημαντική χαρακτήρισε ο Πέπε για την Ρεάλ Μαδρίτης την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Champions League, ακόμη και αν η ομάδα του τερματίσει στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου.

Οι «μερένχες» ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με την Μάντσεστερ Σίτι και έκλεισαν θέση στους «16» της διοργάνωσης, όμως πλέον εξαρτώνται από το αποτέλεσμα της Ντόρτμουντ την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι ο δυσκολότερος όμιλος, με τέσσερις ομάδες που είναι πρωταθλήτριες, και πρώτος τους στόχος ήταν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η κατάκτηση του Champions League σημαίνει ότι κέρδισες τις καλύτερες ομάδες και εμείς θα είμαστε έτοιμοι για ό,τι ακολουθήσει από εδώ και πέρα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος στόπερ και μίλησε για την αποβολή του Αλβάρο Αρμπελόα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ήταν και το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Σίτι:

«Ο Αλβάρο μας είπε ότι δεν το άγγιξε. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτά. Νομίζω ότι κάναμε ένα σπουδαίο ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και τώρα στο επόμενο ματς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα σόου στους οπαδούς μας στο Μπερναμπέου».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ