2012-11-22 17:00:17
Φωτογραφία για 3η Διεθνής έκθεση AutoGAS Expo
3η Διεθνής έκθεση AutoGAS Expo Η καρδιά της υγραεριοκίνησης, θα χτυπάει από την Παρασκευή 23 μέχρι και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στο ΜΕΚ Παιανίας. Όλοι εκεί για μία πιο...οικολογική και οικονομική άποψη, προσφορές από τους συμμετέχοντες και πάνω απ' όλα γνώση για εναλλακτικές μορφές καυσίμων που μπροεί να μας κάνουν την ζωή πολύ πιο απλή...

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να...

γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές για τα αυτοκίνητα τους και για την παράλληλη με την βενζίνη και το πετρέλαιο, χρήση εναλλακτικών καυσίμων που προσφέρουν μέγιστη οικονομία και δραστική μείωση των εξόδων κίνησης του αυτοκινήτου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει στην διάθεση του τις τελευταίες εφαρμογές πάνω στην αεριοκίνηση, υγραεριοκίνηση, υδρογονοκίνηση και τις υβριδικές τεχνολογίες, εταιριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και την δυνατότητα test drive αυτοκινήτων που κινούνται και με εναλλακτικά καύσιμα.

Παράλληλα με την AutoGAS Expo θα λειτουργήσει και η ειδική εκθεσιακή ενότητα, “Auto Repair & Care”, για τους επαγγελματίες του κλάδου επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων. Δείτε το σχετικό βίντεο:
autocarnet.blogspot.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ