2012-11-22 15:15:03
Φωτογραφία για Δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των βουλευτών του ΑΚΕΛ ζητούν οι Οικολόγοι
Ο βουλευτής των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης, επανήλθε στο θέμα του πόθεν έσχες των υποψηφίων για την Προεδρία, με αφορμή - όπως ανέφερε - την πίεση που εφαρμόζει στους υποψηφίους Νίκο Αναστασιάδη και Γιώργο Λιλλήκα το ΑΚΕΛ και κάλεσε τους βουλευτές του ΑΚΕΛ που ζητούν από τους δύο υποψηφίους δήλωση πόθεν έσχες να δημοσιοποιήσουν οι ίδιοι το δικό τους πόθεν έσχες.

Σε δήλωση στη Βουλή, ο κ. Περδίκης υπενθύμισε πως το Κίνημα Οικολόγων ζήτησε πριν από ένα περίπου μήνα από τους υποψηφίους Προέδρους να δημοσιοποιήσουν το πόθεν έσχες τους, δημόσια και στις κατ` ίδιαν συναντήσεις τους.

Προσθέτοντας ότι οι Οικολόγοι χαιρέτισαν το γεγονός ότι ο Σταύρος Μαλάς έσπευσε πριν από λίγες μέρες να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του, όπως έκανε εξ αρχής και η Μακαρία Στυλιανού.

Παρόλο ότι το γεγονός πως οι Αναστασιάδης και Λιλλήκας δεν δημοσιοποίησαν ακόμα τις οικονομικές τους καταστάσεις προκαλεί δυσφορία, εντούτοις προκαλεί και απορία η πίεση που εφαρμόζει το ΑΚΕΛ δια βουλευτών του επί των δύο υποψηφίων.


Ο κ. Περδίκης κάλεσε τους βουλευτές του ΑΚΕΛ να δημοσιοποιήσουν το πόθεν έσχες τους που βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής ώστε να είναι συνεπείς στο αίτημα τους.

Ο κ. Περδίκης είπε ότι ο ίδιος νομιμοποιείται να ζητά το πόθεν έσχες από τους υποψηφίους, καθώς ο ίδιος έχει δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του και λέγοντας ότι «δεν ρίχνεις πέτρες όταν μένεις σε γυάλινο σπίτι», συμπλήρωσε πως υποθέτει ότι δεν θα υπάρχει οτιδήποτε επιλήψιμο στο πόθεν έσχες των βουλευτών του ΑΚΕΛ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ