2012-11-21 18:55:03
Φωτογραφία για Τιμήθηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στα Τρίκαλα
Με Θεία Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιου, παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, τιμήθηκε στα Τρίκαλα, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά την Θεία Δοξολογία, ακολούθησε ομιλία από τον Ταξίαρχο και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Δημήτρη Μπίκο και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στην ΣΜΥ.

Για ακόμη μια φορά, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr δεν υπήρχε η Φιλαρμονική του Δήμου Τρικκαίων για να παιανίσει τον Εθνικό Ύμνο που απαγγέλθηκε από τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση.

Στην συνέχεια, άνοιξε τις πύλες της, Έκθεση στην ΣΜΥ αφιερωμένη στην μνήμη των Ελλήνων Ηρώων που έδωσαν την ζωή τους στους πολέμους υπερασπιζόμενοι την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Αθανάσιος Γραβάνης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Γιώργος Παπαπολύκαρπος και Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

trikalanews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ