2012-11-21 17:02:06
Φωτογραφία για Μπισκότα Βανίλιας
Υλικά:

260 γρ. Μαργαρίνη

400 γρ. αλεύρι

2 κ.σ. baking powder

250 γρ. ζάχαρη άχνη

1 κρόκο αυγό

2 βανίλιες

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε το κρόκο αυγού με τις βανίλιες για ένα λεπτό.

Προσθέτουμε το βούτυρο και το χτυπάμε μέχρι να γίνει αφράτο .

Προσθέτουμε σταδιακά , ενώ χτυπάμε, τη ζάχαρη άχνη.

Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder.

Συνεχίζουμε το ζύμωμα με το χέρι. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη με μεμβράνη στο ψυγείο για μισή ώρα.

Ανοίγουμε τη ζύμη και με ένα κουπάτ δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε.

Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 150ο για 17-20 λεπτά.

Το χρώμα πρέπει να είναι λευκό, τα μπισκότα δεν πρέπει να πάρουν καφέ χρώμα.

Όταν τα βγάλουμε τα αφήνουμε στο ταψί 10 λεπτά και μετά τα βγάζουμε.

Tip: τα μπισκότα όταν τα βγάλουμε είναι μαλακά και όταν κρυώσουν γίνονται τραγανά.

   
ofono
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ