2012-11-21 16:30:03
Φωτογραφία για Τέλος ο Ντι Ματέο από την Τσέλσι
Βαρύ ήταν το τίμημα της ήττας της Τσέλσι από τη Γιουβέντους στο Champions League για τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, καθώς αποτελεί παρελθόν πλέον από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Έξι μήνες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι και Ρομπέρτο Ντι Ματέο αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους καθώς τα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν βοήθησαν για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

«Η Τσέλσι ανακοινώνει ότι χώρισαν οι δρόμοι της με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Οι πρόσφατες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν τα επιθυμητά και ο ιδιοκτήτης αλλά και η διοίκηση αισθάνθηκαν ότι μία αλλαγή είναι αναγκαία, ώστε να διατηρηθεί ο σύλλογος στη σωστή κατεύθυνση τώρα που μπαίνουμε σε μια καθοριστική περίοδο της σεζόν. Ο σύλλογος αντιμετωπίζει μια δύσκολη πρόκληση για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την διατήρηση των πρωτιών στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και στις άλλες τρεις διοργανώσεις.


Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια. Ο ιδιοκτήτης και η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον Ρομπέρτο για όσα έχει κάνει για τον σύλλογο από όταν και ανέλαβε, τον Μάρτιο. Ο Ρομπέρτο μας βοήθησε σε μια ιστορική κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και στο έβδομο Κύπελλο Αγγλίας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την τεράστια συμβολή του στην ιστορία του συλλόγου και θα είναι πάντα καλοδεχούμενο και ευπρόσδεκτος στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο σύλλογος θα ανακοινώσει άμεσα το νέο προπονητή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Τσέλσι.

Επικρατέστεροι για την αντικατάσταση του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο των Λονδρέζων είναι ο Αβραάμ Γκραντ και ο Ράφα Μπενίτεθ με τον εκλεκτό να αναλαμβάνει μέχρι το καλοκαίρι, καθώς ο μεγάλος στόχος στο τέλος της σεζόν είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ