2012-11-21 15:22:15
Φωτογραφία για ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα παρατηρείται στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "woop.gr".

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελεί ένα τεστ για τον ΠΑΟΚ σε διάφορα επίπεδα, γι’ αυτό και παρατηρείται έντονη κινητικότητα αυτή την εβδομάδα από τη διοίκηση μέχρι το αγωνιστικό τμήμα και τους οπαδούς.

Κατ’ αρχήν στη διοίκηση υπάρχει κινητικότητα ενόψει της άφιξης του Ιβάν Σαββίδη, μάλλον την Παρασκευή. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα της ομάδας, όπως για παράδειγμα τη μεταγραφική της ενίσχυση, ενώ είναι πιθανό να αποσαφηνιστεί ο ρόλος του Γέρμαν Σιστιακόφ στον ΠΑΟΚ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί τεστ δυνατοτήτων για τη νέα ομάδα που χτίζει ο Γιώργος Δώνης. Τα σκαμπανεβάσματα φέτος είναι πολλά, η ομάδα δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή της, προέρχεται από ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά ένα ντέρμπι όπως αυτό με τον Ολυμπιακό δίνει πολλά κίνητρα στους παίκτες για να το κερδίσουν.


Ο Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χακόμπο, άρα στην ενδεκάδα θα επανέλθει ο Γλύκος, ωστόσο υπάρχουν ερωτηματικά που έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Λόρενς- θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Πέμπτη- αλλά και την απουσία του Έτο.

Τέλος, σε επίπεδο οργάνωσης του παιχνιδιού και συμπεριφοράς των οπαδών, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει μία άψογη στάση από τον κόσμο της ομάδας χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο. Αυτό το λόγο έχει το ραντεβού της Πέμπτης μεταξύ οργανωμένων οπαδών και ΠΑΕ, την οποία θα εκπροσωπήσουν οι Μηλιωρίδης και Ποικιλίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ