2012-11-19 17:59:25
Φωτογραφία για ΓΟΥΙΛΣΙΡ : «ΜΕΣΙ» ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΚΑΘΟΡΛΑ
Με την προσθήκη του Σάντι Καθόρλα, η Άρσεναλ πραγματοποίησε το καλοκαίρι την καλύτερη, ίσως, μεταγραφή, που από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβαίνει, δίνοντας τρομερή ποιότητα στο χώρο του κέντρου των «κανονιέρηδων».

Ο νεαρός μέσος της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Τζακ Γουίλσιρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Σάντι Καθόρλα, σε σημείο μάλιστα να αποθεώνει τον Ισπανό.

Ο 20χρονος Άγγλος συγκρίνει τον συμπαίκτη του με έναν προηγούμενο, τον Σεσκ Φάμπρεγκας, ενώ θεωρεί πως ο Καθόρλα είναι ο... Μέσι της Άρσεναλ.

«Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Σεσκ. Ο Σεσκ είναι περισσότερο πασέρ. Ο Σάντι μπορεί να πάρει τη μπάλα και να περάσει πολύ… κόσμο. Επίσης έχει εξαιρετικό σουτ. Το ψευδώνυμο του πρέπει να είναι «Μέσι»», σχολίασε αρχικά ο νεαρός μέσος της Άρσεναλ, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε για το σκληρό τάκλιν του Αντεμπαγιόρ:

«Σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι του και ήταν ανούσιο. Ήταν πίσω από το κέντρο και δεν χρειαζόταν. Ήταν καθοριστική η κόκκινη που δέχθηκε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ