2012-11-19 15:23:19
Φωτογραφία για Αλλού την περιμέναμε από...αλλού μας ήρθε η Ευαγγελία!
Πλώρη για Mega φάνηκε ότι έβαλε η Ευαγγελία Αραβανή! Κι εκεί που την περιμέναμε να εμφανιστεί – σύμφωνα με τις... φήμες- δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη και στην εκπομπή «Ελένη», εκτοπίζοντας την Αντωνία Καλλιμούκου από το πάνελ, τσούκου τσούκου την είδαμε σήμερα το πρωϊ να κάθεται δίπλα στη Σάσα Σταμάτη, στη θέση της Μαίρης Συνατσάκη στην εκπομπή «Πρωινό mou”!

Από αλλού τη περιμέναμε… από αλλού μας ήρθε ηΕυαγγελία! Έτσι, λοιπόν το όμορφο μοντέλο, περνάει κι εκείνη σήμερα -υποθέτουμε και όλη την εβδομάδα- on air δοκιμαστικό, σαν κι αυτό που «υπέστη» και η Μαντώ Γαστεράτου τη περασμένη εβδομάδα, η οποία μάλλον δεν έκανε το «κλικ» στη Φαίη και τον Γιώργο, και … «πήρε πόδι»! Αυτό καταλάβαμε εφόσον πριν καλά καλά «εγκατασταθεί» στην πρωινή παρέα, αντικαταστάθηκε από άλλο υποψήφιο μοντέλο. Ο Γιώργος Λιάγκας, βέβαια την προηγούμενη Δευτέρα μας είχε προειδοποιήσει ότι κάθε εβδομάδα θα έχουν ένα καινούργιο πρόσωπο στην παρέα τους και «ανάλογα» θα βλέπουν… γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει! Ααααχ, Ελένη μου (Μενεγάκη) όλοι ακολουθούν το δρόμο που χάραξες πέρυσι με τα on air δοκιμαστικά των μαγειρισσών σου!


Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι μία αδυναμία στην Ευαγγελία Αραβανή την έχουμε και από ότι φαίνεται ταίριαξε ιδιαίτερα με τη Φαίη και τον Γιώργο αν και ήταν αρκετά τρακαρισμένη, σε σχέση με την Ευαγγελία που είχαμε παρακολουθήσει στην πρεμιέρα του «Μες την καλή χαρά»! Αλλά και μία άλλη αλήθεια είναι… ότι μάλλον τα on air δοκιμαστικά του «πρωϊνό mou» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν ένα είδος καλλιστείων, διαφορετικό από τα συνηθισμένα… αφού τα μοντέλα επιβάλλεται να μιλούν αντί να απαντούν αμήχανα στις κλασικές ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής!

Μήπως όλη αυτή η διαδικασία είναι μία επίπτωση της οικονομικής κρίσης; Γιατί από ότι συμπεραίνουμε τα κορίτσια της μίας εβδομάδας δεν πληρώνονται, άρα αυτό συμφέρει την παραγωγή του Mega αφού και δεν τους κοστίζουν και ποικιλία έχουν! Αμ πως lay-out
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ