2012-11-19 14:23:35
Φωτογραφία για liberte-algerie.com : Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΚΕΙ!
Στις αρχές του νέου έτους ξεκινά το Κόπα Άφρικα και η πίεση των Αλγερινών προς τον ομοσπονδιακό προπονητή Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, γίνεται ολοένα και πιο μεγάλη. Αφορμή έχουν σταθεί οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τζαμέλ Αμπντούν με τα «ερυθρόλευκα» και οι πολλές ασίστ που έχει μοιράσει έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Αμπντούν είναι από τους κορυφαίους και εκτός από το πανό συμπαράστασης των οπαδών της Αλγερίας στο φιλικό με τη Βοσνία, ο παίκτης του Θρύλου έχει την αμέριστη συμπαράσταση και σύσσωμου του Τύπου.

«Πραγματοποιεί πολύ καλά παιχνίδια με την ομάδα του στην Ελλάδα. Ο Βαχίντ θέλει ενίσχυση και ο Αμπντούν είναι... εκεί», τιτλοφορείται το κείμενο της ιστοσελίδας liberte-algerie.com, που εμμέσως πλην σαφώς λέει στον Βόσνιο κόουτς, πως αν θέλει να δει την ομάδα του καλύτερη, υπάρχει ο Αμπντούν και αυτό που απομένει, είναι να τον καλέσει στην Εθνική.

«Ο μέσος του Ολυμπιακού Τζαμέλ Αμπντούν έδωσε έναν λόγο στους φίλους της ομάδας που κρέμασαν πανό στο φιλικό της Αλγερίας με αντίπαλο τη Βοσνία
. Απέδειξε ξανά πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο, ικανός να δώσει λύσεις στον Χαλίλχοτζιτς. Είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και ήταν ένας από τους πρωτομάστορες της νίκης με 2-0. Ήταν πίσω από το δεύτερο γκολ, καθώς εκτέλεσε το κόρνερ με το οποίο συμπαίκτης του δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο στο ελληνικό πρωτάθλημα», γράφει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας και πλέον ο Χαλίλχοτζιτς αρχίζει να πιέζεται ολοένα και περισσότερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τώρα - Αναβλήθηκε η δίκη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τώρα - Αναβλήθηκε η δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ