2012-11-19 14:05:03
Φωτογραφία για Ρημάζουν τα χωριά... οι Αλβανοί κατακλέβουν ανενόχλητοι, δηλώνει αναγνώστης
Πολλά τα κρούσματα κλοπής από Αλβανούς στα ακριτικά χωριά των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο χωριό Πληκάτι την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει 4 κλοπές, έχουν ανοιχθεί... αποθήκες, έχουν κλαπεί ζώα και όλα αυτά μια εβδομάδα αφότου έκλεισε το στρατιωτικό φυλάκιο. Οι λιγοστοί κάτοικοι που έχουν μείνει φοβούνται για την ζωή τους, είναι ανήμποροι να τους αντιληφθούν γιατί είναι όλοι μεγάλης ηλικίας. Αν είναι δυνατόν, έκλεισαν το φυλάκιο που είναι μια ανάσα από τα σύνορα και κρατάνε άλλα στα κέντρα των πόλεων, πέραν αυτού η αστυνομία είναι άφαντη με αποτέλεσμα οι Αλβανοί να κάνουν «πάρτυ» στην κυριολεξία.

Ας αναλογιστούμε λοιπόν τι θα γίνουν τα χωριά αυτά χωρίς φύλαξη και πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση. Αν μπορούσαν έστω και για λίγο οι ιθύνοντες να ‘ρθουν στη θέση των ηλικιωμένων αυτών ανθρώπων που ζουν και επιβιώνουν με τα αγαθά που τους προσφέρει η γη και κοπιάζουν γι’ αυτά, πως είναι να τα βλέπουν να χάνονται «εν μια νυκτί». Είναι ντροπή λοιπόν να αφήνουμε

απροστάτευτους τους ανθρώπους αυτούς!

Παρακαλούμε τον στρατηγό της 8ης Μεραρχίας να επιληφθεί του θέματος και η αστυνομία να κάνει αισθητή την ύπαρξή της, δίνοντας μήνυμα στους δράστες και ελπίδα στους κατοίκους.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Flashmob in London Greece Welcomes You
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Flashmob in London "Greece Welcomes You"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ