2012-11-19 13:30:03
Φωτογραφία για «Θα δώσει τέτοιο πέναλτι στην Τούμπα;»
Ο Σανθ Χακόμπο αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τα «έσπασε» στα αποδυτήρια, ζητώντας στο τέλος συγνώμη, ενώ αναρωτήθηκε αν δινόταν τέτοιο πέναλτι στην Τούμπα.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν έξω φρενών με τον επόπτη του αγώνα και πολλοί συμπαίκτες του, αλλά και αντίπαλοι (Τοτσέ) προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν. Ο Χακόμπο είδε την κόκκινη κάρτα και αφού... ξέφυγε απολογήθηκε: «Μου έβγαλε κάρτα ο διαιτητής, εγώ ξέφυγα, και θέλω να ζητήσω συγνώμη. Συμβαίνουν αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ισπανός πορτιέρο «τρελάθηκε» με το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και έκανε το 2-0 ο Βίκτορ Βιτόλο και αναρωτιόταν αν θα δινόταν το ίδιο στην Τούμπα:  «Η ευκολία που δίνεται πέναλτι είναι απίστευτη. Να δω αν θα τολμήσει να σφυρίξει στην Τούμπα τέτοιο πέναλτι. Ο διαιτητής είναι ανώτερος από μένα δε μπορώ να του μιλήσω. Μετά έκανα λάθος και εκνευρίστηκα με τον οποιονδήποτε μέσα στο γήπεδο
. Όταν κάνω 5-6 αποκρούσεις και μετά δέχομαι μία κόκκινη κάρτα στο 85ο λεπτό δεν πρέπει να πει κάποιος πράγματα που δεν υπάρχουν. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη, ειδικά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που με στηρίζουν πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Ζω πολύ έντονα κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να μην το ξανακάνω. Συγνώμη από τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τους φίλους του ΠΑΟΚ», ήταν τα λεγόμενα του.

Ο Χακόμπο με την αποβολή του χάνει και το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη: «Είναι κρίμα που θα χάσω ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αισθάνομαι πολύ λυπημένος αλλά συμβαίνουν και αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ