2012-11-19 00:38:17
Φωτογραφία για Ανθρωπιστικές δράσεις από μία πρωτότυπη καφετέρια στη Θεσσαλονίκη
Μια πρωτότυπη  καφετέρια που προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια, διοργανώνοντας διάφορες δράσεις, διατηρεί εδώ και λίγα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ένας Αμερικάνος, ο Τόνυ Σεμπάστιαν.

Ο Τόνυ, που  όπως υποστηρίζει έχει Ελληνικές  ρίζες, πήρε την μεγάλη απόφαση προ τετραετίας να φύγει από την Αμερική και να εγκατασταθεί με την οικογένεια του και τα τρία του παιδιά στην Ελλάδα.

Η αγάπη του  στο να προσφέρει βοήθεια στους  συνανθρώπους του, τον οδήγησε στην απόφαση να ανοίξει την καφετέρια  «IHeart». Το διαφορετικό αυτής της καφετέριας από τις υπόλοιπες είναι πως, ένα μεγάλο ποσοστό των εσόδων της, χρησιμοποιείται για να γίνονται διάφορες ανθρωπιστικές δράσεις. Μία από αυτές έλαβε χώρα το Σάββατο που μας πέρασε.

Σε μία αλάνα  που χρησιμοποιείται για παρκινγκ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο Τόνυ και οι υπόλοιποι εθελοντές μοίρασαν τρόφιμα (μαρούλια, πατάτες κ.α), έψησαν λουκάνικα, ενώ προσέφεραν δωρεάν κούρεμα και μακιγιάζ στους Θεσσαλονικείς.

Όπως μας  ανέφερε μία εκ των συνεργατών του, η Μάρω Καρδασιλάρη, η συγκεκριμένη δράση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας, που είχε η καφετέρια «IHeart», με την παγκόσμια ανθρωπιστική οργάνωση «CONVOY OF HOPE»

Δείτε τι μας  δήλωσε:

Dim lights Embed " readonly="readonly" style="vertical-align: middle; width: 150px; margin: 0px 0px 0px 4px; padding: 1px; height: 12px; border-color: rgb(31, 31, 31); ">
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ