2012-11-18 22:06:07
Φωτογραφία για Τι δήλωσε η Κέιτ Μος για... το στήθος της - Καυτή εξομολόγηση με αφορμή το βιβλίο της
Οι άνδρες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν το σώμα της Κέιτ Μος, ωστόσο στην ίδια πήρε λίγο καιρό να το εκτιμήσει.

«Μισούσα το στήθος μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ως έφηβη», είπε. «Έκανα τα πάντα για να μη χρειαστεί να βγάλω την μπλούζα μου. Βλέπω ωστόσο το γυμνό ως δύναμη τώρα, την οποία πριν δεν είχα και έκλαιγα για χρόνια» δήλωσε η σταρ

Η Κέιτ Μος άνοιξε την καρδιά της στην παλιά φίλη και συνεργάτη της Τζες Χάλετ με αφορμή το νέο της βιβλίο «The Kate Moss Book»

Η Χάλετ ανέφερε πόσο πολύ λάτρευε μια φωτογραφία από το πολλά υποσχόμενο νεαρό μοντέλο, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1989. Αλλά η Μος διαφωνούσε έντονα. «Τη μισούσα! Επειδή ήμουν και πάλι τόπλες! », είπε

Η Kate Moss, επίσης, μίλησε με ειλικρίνεια για Vanity Fair τον περασμένο μήνα για το αίσθημα άβολα ένιωθε γυμνή ως έφηβη, λόγω του στήθους της.

«Επειδή είχα επίπεδο στήθος και ένα μεγάλο σημάδι στη μία μεριά.» εξηγεί. «Αυτή η φωτογραφία μου που τρέχω στην παραλία - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φωτογράφηση, επειδή ανάγκασα τον κομμωτή ο οποίος ήταν ο μόνος άνδρας στα γυρίσματα, να γυρίσει την πλάτη του.»

Η Μος δήλωσε επίσης ότι είχε αρκετά παράπονα από τη βιομηχανία της μόδας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για πολλά χρόνια ενώ μίλησε και για το πρώην αγόρι της τον Τζόνι Ντεπ.

«Ήμουν τυχερή που ήμουν μαζί του σε αυτό το στάδιο», δήλωσε. «Αυτός μου έμαθε πολλά για τη φήμη. Μου είπε ποτέ να μη διαμαρτύρομαι, ποτέ να μην εξηγώ.» Αυτός είναι και ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ το Twitter και τέτοια πράγματα. Δεν θέλω ο κόσμος να ξέρει τα πάντα όλη την ώρα, και αυτό είναι που κρατά το μυστήριο, πραγματικά.»

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηρθε η σειρά του Γιάννου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ηρθε η σειρά του Γιάννου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ