2012-11-18 11:26:21
Φωτογραφία για Η ΓΕΜΑΤΗ ΡΑΚΕΤΑ ΚΑΙ Ο... ΓΙΓΑΝΤΑΣ!
Πριν από δύο εβδομάδες περίπου το νούμερο ένα πρόβλημα που επιβαλόταν να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός ήταν τα κενά στη ρακέτα του. Ο Τζόι Ντόρσεϊ μόλις είχε αποχωρήσει και ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν είχε βρει ακόμα τον καλό του εαυτό. Έτσι ο Κάιλ Χάινς είχε μείνει μόνος να παλεύει με τα... θηρία και τα πήγε πολύ καλά!

Τα δεδομένα πλέον, έχουν αλλάξει και ο Ολυμπιακός μπορεί να βασιστεί στους ψηλούς του. Ο Κάιλ Χάινς βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και αποδεικνύει σε όλους τους αγώνες ότι μπορεί να κερδίσει τους πάντες, ο Τζος Πάουελ φαίνεται να προσαρμόζεται πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι αναμενόταν και ο Δημήτρης Μαυροειδής νιώθει εμφανώς πιο άνετα και πατάει πλέον γερά στα πόδια του.

Ο Χάινς από την πλευρά του έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο, καθώς με το 1,98 μ. του δεν έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει τους καλύτερους ψηλούς της Ευρωλίγκας, αφού όσο... μπόι του λείπει τόσο πάθος και καρδιά βγάζει στο παρκέ!


Ο ίδιος δουλεύει σκληρά, προσπαθεί να βελτιώσει τις αδυναμίες του και διαθέτει ένα στοιχείο που ελάχιστοι παίκτες έχουν: δεν κάνει... διακρίσεις σε αντιπάλους!

Παίζει με το ίδιο πάθος και μπασκετική δίψα κόντρα στη χειρότερη ομάδα της Α1 και την καλύτερη της Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα δεν χαλαρώνει σε όποιο επίπεδο κι αν φτάσει η διαφορά.

Απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ ο Κάιλ Χάινς ισοφάρισε τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή του σε πόντους στην Ευρωλίγκα με τα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ενθουσιασμός και για τον Τζος Πάουελ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, καθώς ο Αμερικανός προσαρμόζεται πολύ γρήγορα και έχει δείξει ήδη δείγματα από το πλούσιο ταλέντο του.

Οι καλύτερες εμφανίσεις του Χάινς στην Ευρωλίγκα

ΑντίπαλοςΠόντοιΡιμπ.Λεπτά

Σιένα19735

Μπιλμπάο18726

Κάχα Λαμποράλ18419
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ