2012-11-18 10:38:02
Φωτογραφία για Κάτω Αχαΐα: Τη σύλληψη του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου ζητά ο βουλευτής της ΧΑ, Μιχάλης Αρβανίτης!
Μήνυση κατά του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου κατέθεσε ο Μιχάλης Αρβανίτης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορεί τον δήμαρχο δυτικής Αχαίας για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας την επ αυτοφώρω σύλληψή του. «Άνθρωποι που δεν έχουν μπει ποτέ σε εκκλησία και δεν έχουν βοηθήσει ποτέ κανέναν, προσπαθούν να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται…», απαντά ο δήμαρχος.

Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στην Κ. Αχαία. Η κόντρα «φούντωσε» με το περιστατικό του αλλοδαπού ο οποίος έκαψε εικόνες και σταυρούς. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στην «Πελοπόννησο της Κυριακής» είπε ότι όντως ο συγκεκριμένος ήταν ψυχικά διαταραγμένος, αλλά καταγγέλλει δεύτερο περιστατικό με άλλους αλλοδαπούς οι οποίοι βεβήλωσαν ιερά σύμβολα.

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα, ο κ. Αρβανίτης είπε ότι σε φύλλο τοπικής εφημερίδας τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο δήμαρχος δυτ. Αχαίας αποκάλεσε «αποβράσματα» τα μέλη της Χρυσής Αυγής ενώ άφησε υπονοούμενα ότι εμπλέκονται σε περιστατικά βίας. Για το λόγο αυτό, όπως λέει ο αχαιός βουλευτής πάει στα δικαστήρια τον δήμαρχο δυτ. Αχαίας.


Από την πλευρά του ο Α. Παναγιωτόπουλος απαντώντας μέσω της «Πελοπόννησο της Κυριακής», είπε ότι «η Χρυσή Αυγή και οι εν γένει φασιστικές οργανώσεις πατάνε πάνω στις ελλείψεις του κράτους και σε ότι άλλο λάθος είχε γίνει στο παρελθόν, κάνοντας κακό στην κοινωνία. Σε ότι αφορά τους «έγχρωμους», όπως αποκαλούνται από τη Χρυσή Αυγή, είμαι δήμαρχος όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτου χρώματος. Είμαστε όλοι ίσοι, αλλά όχι ίδιοι».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
e-Επιλογές της 17/11/2012
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
e-Επιλογές της 17/11/2012
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ