2012-11-17 21:48:02
Φωτογραφία για Σαλμάς: Σε 20 μέρες θα ανακοινώσω την ακριβή ημερομηνία μετεγκατάστασης του νοσοκομείου Αγρινίου
Στην φάση ολοκλήρωσης όλων των εργασιών και του εξοπλισμού βρίσκεται σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά το νέο νοσοκομείο Αγρινίου.

Στις επόμενες 20 ημέρες ο κ. Σαλμάς αισιοδοξεί ότι θα είναι σε θέση πλέον να ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία μετεγκατάστασης και λειτουργίας. 

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο AgrinioNet.gr ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς αναφέρει ότι «το νέο νοσοκομείο Αγρινίου βρίσκεται στην τελική του φάση για να ολοκληρωθούν οι εργασίες του. Έχουν παραμείνει μερικά τεχνικά έργα όπως είναι η αποχέτευση και η ύδρευση, ο κόμβος για την προσέγγιση του νοσοκομείου και ο ιατρικός εξοπλισμός. Το κύριο πρόβλημα ήταν ο εξοπλισμός για τον οποίο είχε γίνει ένας διαγωνισμός και οι εταιρείες είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη και είχε δημιουργηθεί δικαστική εμπλοκή. Καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί το έργο του εξοπλισμού. Είμαι σε θέση να σας πω ότι σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι ήταν πριν από 10 ημέρες. Νομίζω ότι σε 20 μέρες θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω την ακριβή ημερομηνία μετεγκατάστασης του νοσοκομείου και τη λειτουργία του.»

agrinionet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ