2012-11-17 19:52:03
Φωτογραφία για Χανιά: Διανομή τροφίμων σε άπορους
Τόνους γραβιέρας Κρήτης και άλλων τροφίμων θα μοιράσουν σε απόρους 18 φιλανθρωπικοί σύλλογοι, ιδρύματα και φορείς των Χανίων.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η διανομή των τροφίμων γίνεται σε φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων της Ε.Ε. σε άπορα άτομα και οικογένειες, για το έτος 2012.

Στους 18 φορείς υλοποίησης του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται φιλανθρωπικοί σύλλογοι, φιλανθρωπικά ιδρύματα, σύλλογοι παλιννοστούντων, σύλλογοι πολυτέκνων, τριτέκνων, Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, δήμοι και κοινωφελείς επιχειρήσεις για τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.

Εκτός από τους 10 τόνους γραβιέρας Κρήτης θα μοιραστούν επίσης: 20.970 λίτρα ελαιόλαδο, 48.651 κιλά ζυμαρικών, 71.452 κιλά ρύζι και 13.020 κιλά φέτα.

Οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να επικοινωνούν με τον φορέα υλοποίησης, μέσω του οποίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ώστε να ενημερωθούν για τον ακριβή τόπο και χρόνο που θα διανέμεται το κάθε προϊόν.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ