2012-11-17 17:18:05
Φωτογραφία για Μίλαν: Θέλει Κυριάκο
Πριν από λίγα χρόνια δεν θα μπορούσε να μας περάσει από το μυαλό... Οχι ότι η Μίλαν δεν θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για έναν έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά ότι δεν θα μπορεί να αντέξει οικονομικά μια τέτοια μεταγραφή!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση από τη Ρωσία, που θα του απέφερε καθαρά 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν. Ετσι τουλάχιστον αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο νεαρός άσος, για τον οποίο είναι ξετρελλαμένοι στην Γερμανία, βρίσκεται στο στόχαστρο και του Campionato, καθώς η πορεία του σε Σάλκε και Εθνική ομάδα, παρακολουθείται από μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης.

Η τιμή του, όμως, είναι απαγορευτική και δεν συνάδει με το πλάνο λιτότητας των ροσονέρι. Οσο κι αν οι ιταλοί κοστολογούν τη συγκεκριμένη μεταγραφή στα 10 εκατομμύρια ευρώ, η Σάλκε δεν τον δίνει κάτω από 20!

Η μόνη που άγγιξε τις απαιτήσεις των γερμανών ήταν η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία προσέφερε 18 εκατομμύρια ευρώ. Και πέραν τούτου, η Μίλαν θα έπρεπε να προσφέρει ένα βασιλικό συμβόλαιο στον πρώην άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πει όχι στα 3 εκατομμύρια της ρωσικής ομάδας.

Πάντως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θα ποντάρει στη διάθεση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό τον Ιανουάριο για την ενίσχυση της ομάδας.
sigmalive
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ