2012-11-17 11:05:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Μεγαλογιατρός του 409 εμπόδιζε με την λιμουζίνα του το ασθενοφόρο!
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε γυναίκα, το περιστατικό ήταν επείγον όμως τα μέλη του πληρώματος δεν μπορούσαν να περάσουν στο εσωτερικό του πρώην 409 στρατιωτικού νοσοκομείου, αφού τους εμπόδιζε... το πολυτελές αυτοκίνητο ενός γιατρού!

Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος γιατρός νομίζει πως το Νοσοκομείο είναι δικό του και μπορεί να παρκάρει όπου θέλει! Αδιαφορώντας ακόμη και για τα ασθενοφόρα που τις περισσότερες φορές μεταφέρουν επείγοντα περιστατικά!

Κάτι που συνέβη και το πρωί της προπερασμένης Πέμπτης. Το ασθενοφόρο έφθασε μέχρι την εσωτερική πύλη του Νοσοκομείου, όμως ο οδηγός διαπίστωσε πως το πολυτελές όχημα του γνωστού σε όλους γιατρού ήταν σταθμευμένο... πάνω στη ράμπα που διευκολύνει τη μεταφορά ασθενών με φορείο. Στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται η στάθμευση, αλλά ποιος «τολμά» να μιλήσει στον γιατρό;

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος οι δύο τραυματιοφορείς, σήκωσαν το φορείο με την γυναίκα και το πέρασαν πάνω.... από τα υπόλοιπα σταθμευμένα αυτοκίνητα! Η πρόσβαση στο Νοσοκομείο ήταν αδύνατη, κάτι που έχει παρατηρηθεί και άλλες μέρες.


Τι θα συνέβαινε αν η γυναίκα έπεφτε από αυτό το ύψος; Ποιος θα είχε την ευθύνη αν κάποιος από τους τραυματιοφορείς «λύγιζε» από το βάρος αλλά και το άγχος που πιθανόν να είχε; Σε ποιον θα αποδίδονταν ευθύνες για τυχόν περαιτέρω τραυματισμό της γυναίκας; Σίγουρα πάντως... όχι στον παραβάτη γιατρό!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στον γιατρό έχει γίνει παρατήρηση όμως... δεν «χαμπαριάζει»! Προφανώς θα «βαριέται» να περπατήσει από θέση νόμιμης στάθμευσης μέχρι την κλινική του!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ