2012-11-17 10:52:04
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη περί βίας
Παρακολούθησα χθες στον ΣΚΑΙ μία κουβέντα για την βία, με αφορμή τις δηλώσεις Παναγούλη το περιστατικό με τον Φούχτελ και τα επεισόδια στο πολυτεχνείο.

Βασική γραμμή των "έγκριτων δημοσιογράφων" είναι το ότι ο λαός θα πρέπει να εκφράζει την διαμαρτυρία του, στα επαχθή μέτρα, ειρηνικά και να μην εκτρέπεται.

Ο κύριος Μαυρίδης είπε οτι συγκεκριμένα κόμματα είναι αυτά που παράγουν την βία (ΣΥΡΙΖΑ) , με το να μην την καταδικάζουν.

Μόνο η κυρία Καλογεροπούλου διαφοροποιήθηκε λέγοντας οτι τα καταδικάζει μέν αλλά δεν θα ήξερε πως θα αντιδρούσε αν δεν είχε δουλειά και έπρεπε να μεγαλώσει το παιδί της.

Μετά από λίγο είχαν μία "συζήτηση" με τον Ευρωβουλευτή Κρίτων Αρσένη γιατί τόλμησε και ζήτησε να τηρηθούν οι νόμοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την χώρα. Όταν η συζήτηση δεν τους έβγαινε ,"αποκάλυψαν" ότι είχε κάνει ένα μήνα πρακτική εξάσκηση στην Τουρκία και ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του!


Αργότερα είπαν για μία ακόμα αυτοκτονία στην Ισπανία , που κάποιος άμοιρος ακούγοντας ότι χάνει το σπίτι του, πήδηξε στο κενό.

Θα με ρωτήσετε τι σχέση έχουν αυτές οι τρεις ειδήσεις Για μένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Σε μία εποχή όπου η μεσαία τάξη στην Ελλάδα και σε όλη την νότια Ευρώπη εξαφανίζεται, κάποιοι έχουν την απαίτηση απλά να καθόμαστε σε μία πλατεία κρατώντας ένα πανό και να διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά. Απλά περιμένοντας την μοίρα μας. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό , παρακαλούμαστε να αυτοκτονήσουμε. Μας υπόσχονται ότι θα μας τιμήσουν και θα μας κλάψουν. Στην χώρα υπάρχουν πλουτοπαραγωγικές πηγές οι οποίες θα μας προσφέρουν χρήμα. Μπορεί σε εμάς να προσφέρουν μισθούς πείνας και σε άλλους εκατομμύρια αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί όντως η χώρα να γλυτώσει την έξοδο από το ευρώ , αλλά που θα βρεθεί ο λαός της μετά από αυτή την διαδρομή δεν μας το λένε.

Ακόμα λοιπόν και τώρα, όλοι εξυπηρετούν γραμμές και συμφέροντα. Όλοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Η βία δεν εμφανίζεται μόνο λόγω φτώχειας , εμφανίζεται λόγω αγανάκτησης απέναντι στο σύστημα το οποίο συνεχίζει απερίσπαστα να κάνει την δουλειά του και να μας κλείνει το μάτι.

Το πώς θα αντιδράσει ο λαός αγαπητοί δημοσιογράφοι είναι συνάρτηση του μεγέθους της προπαγάνδας που του προσφέρετε με την εξαθλίωση την οποία υφίσταται.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ