2012-11-17 01:13:59
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ : ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ανοδική πορεία ακολουθεί στην απόδοσή του ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει πολλά να δείξει ακόμα, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης πέρασαν νικηφόρα και από τη Βιτόρια, παίρνοντας μεγάλη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ. Ο διεθνής σέντερ εξήγησε πως αισθάνονται ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και ο χρόνος κυλάει υπέρ τους, αφού θα βελτιώνονται συνεχώς στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την έως τώρα πορεία του Ολυμπιακού: «Μια ομάδα, όπως και να έχει, χρειάζεται χρόνο για να δείξει πράγματα στο γήπεδο. Ακόμα και όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, στον οποίο έγιναν μόνο δύο προσθήκες το φετινό καλοκαίρι. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής σε όλες τις ομάδες. Σε σχέση με την αρχή της σεζόν έχουμε ρυθμό και ξέρει ο καθένας τι να κάνει σε άμυνα και επίθεση και για αυτό είμαι αισιόδοξος πως θα έρθουν οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις».

Για την αποχώρηση του Τζόι Ντόρσεϊ κι αν αποτέλεσε «ηλεκτροσόκ» για την ομάδα: «Δεν ξέρω εάν ήταν ο Τζο που έκανε το ηλεκτροσόκ στην ομάδα, αλλά το σίγουρο είναι πως πιστεύουμε στον εαυτό μας και είμαστε σίγουροι για το τι να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, ενώ και ο προπονητής ξέρει τι να περιμένει από τον καθέναν μας. Για αυτό πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε συνέχεια στο μέλλον».

Για το εάν νιώθουν ανακούφιση οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά και το «διπλό» στη Βιτόρια, επί της Κάχα Λαμποράλ: «Ανακούφιση ίσως για κάποιους. Αλλά εγώ νομίζω πως νιώθουμε ενθουσιασμό, χαρά κι αυτό βγάζουμε το γήπεδο. Αυτό είχε πέρυσι η ομάδα και αυτό πρέπει να δείχνει και φέτος. Το σημαντικό είναι να νιώθει ο καθένας αυτοπεποίθηση. Μέρα με τη μέρα και μέσα από δουλειά ο καθένας θα ξέρει τι θα πρέπει να κάνει για να βοηθά την ομάδα, αλλά και τον εαυτό του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ