2012-11-16 20:42:57
Φωτογραφία για Off o Oύκιτς, in ο... Μπανκς!
Ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς υπέστη θλάση στον δικέφαλο κι ο τραυματισμός του θα περάσει στο παρκέ τον Μάρκους Μπανκς στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καντού.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πολύτιμη νίκη επί τηςΡεάλ Μαδρίτης, αλλά η αποστολή του στον α' όμιλο της Ευρωλίγκας παραμένει δύσκολη, αφού ακολουθεί η εξίσου κρίσιμη αναμέτρηση με τηνΚαντού στην Ιταλία (23/11). Δυστυχώς για τονΑργύρη Πεδουλάκη ο Κροάτης γκαρντ δεν υπολογίζεται, αφού διεγνώσθη με θλάση στον δικέφαλο και θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες.

Αντ' αυτού, θα πέσει αμέσως στα... βαθιά ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ, που θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει πόντους εμπιστοσύνης, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να κλειδώσει την πρόκριση στο ΤΟΡ 16.

Τα προβλήματα είναι συνεχή για την ομάδα, αφού προ ημερών ο Κώστας Τσαρτσαρής υπέστη διάστρεμμα, ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (μέση) έκανε ένεση κι αγωνίστηκε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον άπαντες σταυρώνουν τα δάχτυλά τους να μη τύχει νέο απρόοπτο στην αναμέτρηση με τον Κ.Α.Ο.Δ. (18/11, 17:00), που μεσολαβεί για την Α1.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ