2012-11-16 20:30:03
Φωτογραφία για Για την Ελλάδα ρε γαμώτο
του Σπύρου Καρατζαφέρη

Οι προπηλακισμοί κατά του Γερμανού προξένου στη Θεσσαλονίκη από εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση ταρακούνησαν τους Γερμανούς Έκανε δήλωση η καγκελάριος κ. Μέρκελ και ασχολήθηκαν όλα τα ΜΜΕ.

Το «ρεζουμέ» ήταν ότι οι Γερμανοί πολιτικοί και μέρος της κοινής γνώμης, που δεν συμπαθούν τους Έλληνες αντελήφθησαν ότι ναι μεν είμαστε ανεκτικοί, αλλά η ανοχή έχει και τα όριά της. Αντελήφθησαν ότι η λιτότητα και η μείωση της εθνικής αξιοπρέπειας του Έλληνα έφτασε στα όριά της.

Τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης ανησύχησαν τους σκληρούς Γερμανούς και τους έδωσαν να καταλάβουν ότι δηλώσεις τύπου Φούχτερ δεν περνούν εύκολα στους 'Έλληνες.

Θα μου πείτε ότι το περιστατικό της Θεσσαλονίκης ήταν μεμονωμένο και ίσως να μην υπάρξει συνέχεια. Πιστεύω- ή θέλω να πιστεύω- ότι θα έχει και συνέχεια και ο λαός αρχίζει να σηκώνετε από τους καναπέδες και τότε θα δούμε αν οι γερμανοί γκαουλάϊντερ θα αισθάνονται άνετα και ένα οι εδώ συνεργάτες τους θα κοιμούνται ήσυχοι.


Συμφωνώ ότι η βία φέρνει βία. Αλλά τη βία την άρχισαν οι γερμανοί και ο Έλληνες συνεργάτες τους, οι οποίοι εξαθλίωσαν έναν ειρηνικό λαό, τον εξευτέλισαν, τον ταπείνωσαν, τον ποδοπάτησαν εν ονόματι των τραπεζιτών και των 20 οικογενειών, οι οποίοι εν τέλει έφεραν τη χώρα στην χρεοκοπία.

Και τώρα, φαίνεται, ότι οι πεινασμένοι και οι ατιμασμένοι άρχισαν να αντιδρούν. Να διεκδικούν την επιβίωσή τους και την αξιοπρέπειά τους. Καθυστερημένα θα μου πείτε. Ναι, καθυστερημένα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Ο λαός δεν επιδιώξε τον εμφύλιο με τον οποίο τον εκφοβίζουν οι συνεργάτες των γερμανών. Απαιτεί την χαμένη αξιοπρέπειά του, την προστασία της Δημοκρατίας, που εν πολλοίς έχει καταλυθεί, την επιβίωσή του, το μεροκάματό του.

Και όσο πιο γρήγορα αντιληφθούν οι κάθε λογής ηγέτες μας, τόσο καλύτερο για όλους και κυρίως για τους ίδιους.

Η αντίσταση του Έλληνα άρχισα δειλά, αλλά σύντομα θα γίνει χείμαρρος. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο, που είπε και η Ολυμπιονίκης μας, Βούλα Πατουλίδου.

spirospero.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ