2012-11-16 19:50:07
Φωτογραφία για ΕΚΠΛΗΞΗ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ...
Δεν περίμενε ότι θα έμενε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Κέρκυρα ο Γιάννης Φετφατζίδης, αλλά σέβεται την απόφαση του προπονητή του, Λεονάρντο Ζαρντίμ και πλέον αναμένει να πάρει τις ευκαιρίες του στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Η έκπληξη του «Φέτφα» στο Ρέντη μόλις ανακοινώθηκε η αποστολή ήταν και προφανής και μεγάλη, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Ο ίδιος παίκτης έχοντας ανεβάσει για τα καλά ρυθμούς στις προπονήσεις και όντας στις βασικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού στα εσωτερικά διτέρματά του (στις πτέρυγες μαζί με τον Βλαχοδήμο) περίμενε και να είναι στην αποστολή αλλά και να πάρει μία ευκαιρία, παίζοντας βασικός κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Φετφατζίδης τις τελευταίες μέρες ήταν "ανεβασμένος" και στα οικογενειακά διπλά και στις ασκήσεις. Έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, έδειχνε τεράστια όρεξη και θέληση και ήταν και όσο αποτελεσματικός χρειαζόταν. Η προσδοκία του λοιπόν ήταν να είναι στους εκλεκτούς για το ματς του Σαββάτου στο Καραϊσκάκη και να πάρει χρίσμα βασικού.


Εν τέλει τίποτα από αυτά δεν έγινε. Ο Φετφατζίδης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μιλώντας στο περιβάλλον του ξεκαθάριζε πως ξαφνιάστηκε έντονα από την απόφαση του προπονητή του και πως θα ήθελε πολύ να είναι στο αρχικό σχήμα με τους Φαίακες, ωστόσο συμπλήρωνε πως σέβεται απόλυτα τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού και το πως δουλεύει. Ο διεθνής χαφ είναι πια πιο πεισμωμένος από ποτέ για την καθιέρωσή του στον Ολυμπιακό.

Εξάλλου το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε του έχει δώσει πολύ μεγάλο κίνητρο για να παλέψει ακόμα περισσότερο στην συνέχεια των υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων. Ο χρόνος -που είναι ο καλύτερος κριτής- θα δείξει το κατά πόσον θα το πετύχει. Από την άλλη ο Ζαρντίμ έχει δείξει με τον τρόπο του όλο αυτό το διάστημα ότι δεν τον υπολογίζει όσο θα περίμενε και θα ήθελε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής

Ο προπονητής του Ολυμπιακού που τον έχει δοκιμάσει δεξιά, αριστερά και ακόμα και ως επιτελικό χαφ ή στον άξονα είχε μεν καταλήξει στην θέση του αριστερού χαφ για εκείνον, όμως όλα δείχνουν πως δεν τον έχει στις βασικές του επιλογές. Πλέον ο Φετφατζίδης, που την Τετάρτη υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2016, αναμένει να πάρει ευκαιρίες στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από το ματς με την Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που πάντως δεν φαντάζει τόσο πιθανό.

Εκτός των άλλων πάντως με δεδομένο ότι ο Φετφατζίδης δεν χρησιμοποιείται τόσο φέτος στην ομάδα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του δανεισμού του σε ομάδα του εξωτερικού τον Γενάρη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Είναι κάτι που ίσως τεθεί άμεσα επί τάπητος προκειμένου ο «Φέτφα» να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ