2012-11-16 18:09:46
Φωτογραφία για Ευτυχώς που λιποθύμησε φιναλίστ και μάθαμε ότι έγιναν καλλιστεία
Περασμένα καλλιστεία, διηγώντας τα να κλαις

Μπορεί το επίθετο που συνοδεύει τη λέξη «καλλιστεία» στα (δεκάδες) ρεπορτάζ που μπορεί να βρει κανείς στο TLIFE, το site της Τατιάνας Στεφανίδου που μετέδωσε αποκλειστικά χθες τη διοργάνωση, να είναι «λαμπερή», όμως μόνο λάμψη δεν είχαν τα φετινά καλλιστεία. Ο θεσμός που ... ξεκίνησε το 1925 και μέχρι το 2010 μεταδιδόταν απαρεγκλίτως τηλεοπτικά μοιάζει να πνέει τα λοίσθια και κανείς δεν έχει το κουράγιο να του κάνει ευθανασία.

Εντάξει, υπήρχαν τα κορίτσια. Εντάξει, υπήρχαν τα φορέματα. Ακόμη πιο εντάξει, υπήρχαν και τα μαγιό. Στο τέλος έγινε και η απονομή. Μάθαμε και το όνομα της Σταρ Ελλάς.

Αν όμως δεν κυκλοφορούσε η είδηση (μαζί με τις φωτογραφίες) ότι μια από τις φιναλίστ λιποθύμησε -από την υπερφαγία μάλλον- κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, και αν δεν βλέπαμε το παραμορφωμένο από την αγωνία (ή μήπως από το μακιγιάζ; μπερδευτήκαμε) πρόσωπο της, παρουσιάστριας της βραδιάς Ελεονώρας Μελέτη, ούτε που θα παίρναμε μυρωδιά ότι έγιναν καλλιστεία.

Γιατί καλλιστεία χωρίς Ελένη Μενεγάκη, χωρίς τηλεόραση και χωρίς την παρέα στον καναπέ να στοιχηματίζει για το ποια θα κερδίσει δεν γίνεται. Πώς το λένε εκεί στο intenet: connection failed... (kamarinia.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ