2012-11-16 17:48:19
Φωτογραφία για Όσο είμαι εδώ θα τα δίνω όλα...
Ο Κώστας Σταφυλίδης μίλησε στο αθλητικό Metropolis και για το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών όσο και για τον ΠΑΟΚ. Αρχικά είπε για την προχθεσινή του εμφάνιση στο Δουβλίνο: "Το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με νίκη, θα προσπαθήσω ξανά να είμαι εκεί. Το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Εχει δείξει η Εθνική πως έχει καλούς παίκτες και μπορεί να φτάσει ψηλά. Σαφώς και θα ήθελα να είμαι στο Euro, αλλά αυτό είναι απόφαση του προπονητή. Ο κ. Σάντος με εμπιστεύτηκε, τα παιδιά ήταν ζεστά απέναντί μου και πιστεύω τα κατάφερα".

Για το αν αυτός ο χρόνος με τις θετικές για τον ίδιο ειδήσεις τον έχουν επηρεάσει: "Οχι δεν έχω επηρεαστεί, θα τα δίνω όλα για τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσω να το κάνω όσο είμαι εδώ. Με 20 ματς μόνο μια σεζόν για να κάνεις μεταγραφή στην Μπάγερ, νομίζω πως θέλει τύχη".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πηγαίνει για να κερδίσει και όχι να αμύνεται. Θα πάμε για να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, θα κάνουμε πάντως ό,τι μπορούμε για την νίκη. Οταν αλλάζει ένας προπονητής οι παίκτες δίνουν περισσότερα, σίγουρα όμως δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό".


Για το αν έχει στην άκρη του μυαλού του και το ματς με τον Ολυμπιακό: "Οχι, ένα-ένα βλέπουμε τα ματς. Θα κοιτάξουμε πρώτα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον Παναθηναϊκό και μετά βλέπουμε για τον Ολυμπιακό".

Για τους πολλούς νεαρούς που έχει η ομάδα: "Από ότι έχουν δείξει οι νεαροί, είναι καλοί με προσόντα και αξιόλογοι. Πιστεύω μπορούν να τα καταφέρουν και υπάρχουν κι άλλοι από πίσω. Είναι στο χέρι τους να δείξουν τι μπορούν".

Για τους έμπειρους παίκτες: "Αυτοί οι παίκτες είναι δάσκαλοι για εμάς, μας βοηθάνε και νομίζω πως πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ