2012-11-16 09:46:03
Φωτογραφία για Μείωση τελών στο δήμο Αθηναίων για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
Μειωμένα κατά 50% θα είναι τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού που θα πληρώνουν οι άπορες οικογένειες... τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι μονογονεϊκές οικογένειες εντός του δήμου Αθηναίων, όπως αποφάσισε απόψε το δημοτικό συμβούλιο.

Πλήρης θα είναι η απαλλαγή από τα τέλη για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ενώ μείωση 50% θα απολαμβάνουν και τα νέα ζευγάρια που θα κατοικούν στο δήμο Αθηναίως για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πλήρως απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη και οι καταστηματάρχες που υπέστησαν καταστροφές κατά τις μεγάλες διαδηλώσεις στην πόλη μέχρι τον Μάιο του 2013.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ακόμα μειώσεις στα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και τραπεζοκαθισμάτων, οι οποίες κυμαίνονται από 8% μέχρι και 58%, ανάλογα με την περιοχή.

Επίσης, ο δήμος θα προσφύγει δικαστικά κατά των εταιρειών παροχών ηλεκτρικού ρεύματος (Hellas Power και Energa) διότι δεν απέδωσαν τα ανταποδοτικά τέλη για τον ηλεκτροφωτισμό. Συνολικά, οι δυο εταιρείες δεν έχουν αποδώσει περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ. Αναγνώρισαν την οφειλή τους και δεσμεύθηκαν ότι θα αποδώσουν στο δήμο 5,1 εκατ. ευρώ, αλλά δεν αναγνωρίζουν τα υπόλοιπα, για τα οποία ο δήμος θα προσφύγει δικαστικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Has Turkey Abandoned Gaza?
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Has Turkey Abandoned Gaza?
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ