2012-11-16 09:36:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Έξι σύμβουλοι του Κατσιφάρα ψήφισαν... ΚΚΕ. Ρήγματα και εντάσεις με φόντο απολύσεις
Για το ρήγμα αυτό είχαν προειδοποιήσει αισθητοί προσεισμοί: Οι γραπτές παρεμβάσεις Πετρόπουλου και Φεσσιάν, που έδειχναν ότι απαιτούσαν μια σκληρή αντιμνημονιακή στάση από πλευράς Κατσιφάρα.

Στο συμβούλιο διαχώρισαν τη θέση τους. Αναμενόμενα φαινόμενα σε ένα ΠΑΣΟΚ που υφίσταται αποσυσπειρωτικές τάσεις σε όλες τις εκδοχές του. Αλλά εν προκειμένω αποκτούν «εντοπισμένο» ενδιαφέρον: Ορατό το ενδεχόμενο της σχηματοποίησης ενός πόλου που θα ανταγωνιστεί τον κ. Κατσιφάρα στις επόμενες εκλογές Το ένα ψήφισμα ήταν πιο δραστικό από το άλλο και στηρίχθηκε ως τέτοιο

Σύμφωνα με το ψήφισμα που εκδόθηκε κατά πλειοψηφία, όλες οι υπηρεσίες και τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος παραμένουν σήμερα και τη Δευτέρα κλειστά.

Το ψήφισμα δεν ενέκριναν, μεταξύ των άλλων, και έξι σύμβουλοι της παράταξης του Απόστολου Κατσιφάρα: Οι Θαν. Πετρόπουλος, Γερ. Φεσσιάν, Χρ. Χριστοδουλόπουλος, Στ. Σταθακόπουλος, Νικ. Μιχαλόπουλος Γεωργ. Τσόγκας, που συντάχθηκαν με το ψήφισμα που είχε προτείνει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Αυτό προέβλεπε κλείσιμο επ' αόριστον της Περιφέρειας, έως ότου το υπουργέιο πάρει πίσω την απόφαση για τις διαθεσιμότητες των υπαλλήλων Αορίστου Χρόνου.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ