2012-11-16 07:56:05
Φωτογραφία για «Μόνο ο Ολυμπιακός για μένα»
Ραντεβού στη Γερμανία αναμένεται αναμένεται να δώσουν ο Γιάννης Βρέζτζος με τους μάνατζερ του Χοσέ Χολέμπας, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει μία νέα -αρκετά βελτιωμένη- πρόταση στον παίκτη τους, η οποία και βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτά που θέλει ο ίδιος, ωστόσο εξακολουθεί να υφίσταται μια διαφορά.

Ο διεθνής μπακ από την πλευρά του πάντως διαμηνύει στο περιβάλλον του ότι θέλει να μείνει στους Πειραιώτες και δεν τον επηρεάζουν τα όσα ακούγονται. «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω καμία συζήτηση με άλλη ομάδα. Μόνο με τον Ολυμπιακό», έλεγε σύμφωνα με τον «Γαύρο» κι όλα αυτά ενώ οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» γνωρίζουν ότι ο Χολέμπας έχει ήδη δεχτεί κάποιες κρούσεις.

Οι τελικές πάντως συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνουν όπως όλα δείχνουν επί γερμανικού εδάφους. Οι πρωταθλητές εξάλλου φέρονται αν βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τους Γερμανούς μάνατζερ του παίκτη, σε σημείο μάλιστα που να θεωρείται ότι απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες βέβαια σημειώνεται ότι δεν είναι και άνευ σημασίας.

Οι συζητήσεις αυτές λοιπόν θα γίνουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο πλαίσιο του αγώνα με τη Σάλκε, όπου πιθανότατα ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος θα δώσει ραντεβού με τους ανθρώπους.
opadoi-live
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ