2012-11-16 03:00:52
Φωτογραφία για ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ…ΚΑΝΕΛΑ
Οι θεωρίες περί «εξωγήινων» επιβεβαιώθηκαν επιτέλους στην Ελλάδα. Εξωγήινοι, λοιπόν, υπήρχαν παλαιόθεν κι εξακολουθούν να υπάρχουν, ενίοτε δε κυβερνούν κιόλας. Ο Χαρδαβέλας δικαιώθηκε πανηγυρικά. Τα πρασινο-μπλε-κόκκινα εξωγήινα τερατάκια φέρνουν τα δικά τους ήθη και έθιμα στον πλανήτη Γη. Ανθρωπόμορφα ζόμπι νομοθετούν και περιφέρονται σε τηλεοπτικά παράθυρα. Ο κάθε δύσπιστος ufo-λόγος έχει πειστεί πλέον για την ύπαρξη εξωγήινων μετά τις τελευταίες δηλώσεις του έλληνα πρωθυπουργού και των πολιτικών που στηρίζουν την κυβέρνηση του.

Εισαγωγή:

- «Θέλω να πω ότι η σημαντική συμφωνία της Hewlett-Packard με την COSCO και την ΤραινΟΣΕ αποτελεί μια ψήφο εμπιστοσύνης για την Ελλάδα, σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε σήμερα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

- «Αυτή είναι μια εξέλιξη σημαντική, γιατί δημιουργεί συνέργειες μεταξύ του λιμανιού και του τραίνου
. Το τραίνο, επομένως, θα μας δώσει αυτή τη δύναμη και το λιμάνι το ίδιο. Η κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει η χώρα μας φιλική στην επιχειρηματικότητα, φιλική στις επενδύσεις. Και μέσα από αυτό το δρόμο της ανάπτυξης, προφανέστατα, θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας. Επομένως, είναι μια σημαντική στιγμή και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους δύο υπουργούς και τους εκπροσώπους των εταιρειών, που δίνουν αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα».

- ( δηλώσεις Έλληνα πρωθυπουργού (!!!), άνευ ψεκασμού βαρέων μετάλλων…)

- Μετά απ την ψήφο εμπιστοσύνης της hewlett-packard και της cosco μπορούμε άπαντες να ηρεμήσουμε και να δούμε αισιόδοξα την επόμενη μέρα. Άλλωστε, προηγήθηκε η ψήφος εμπιστοσύνης της Τζάκρη του MEGA και του ΣΚΑΙ. Επιτέλους παίρνει μπροστά η ελληνική μηχανή. Οι ψήφοι εμπιστοσύνης πέφτουν βροχή από χθες : «fujitsu”, “Samsung”, “Toshiba” και “mitsubishi” στηρίζουν ανοιχτά το Σαμαροβενιζελοφώτη. Η συνέργεια λιμανιών-τραίνων, ίσως οδηγήσει σταδιακά στη «συνέργεια» των πλανητών Κρόνου και Αφροδίτης και ν ανοίξουν νέοι ορίζοντες στην ελληνική επιχειρηματικότητα, αφού η επανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας είναι πλέον διαπλανητική.

- Κάτι «ψιλές» έφαγε ο Βενιζέλος από μικροομολογιούχος -που δεν είναι τίποτα μπροστά στις επικείμενες «χοντρές» που θα πέφτουν εντός ολίγου- κι έγινε θέμα από την ηγεσία του κινήματος . Το ραντεβού Βενιζέλου-Προβόπουλου στην Τράπεζα της Ελλάδος επιβεβαίωνε το σλόγκαν «Μαζί τα φάγαμε», αλλά άντε οι «άξεστοι» μικρο-ομολογιούχοι να το καταλάβουν. Για να βάλει τα πράγματα στη θέση του το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση- καταπέλτη. Ο συντάκτης της ανακοίνωσης είναι προφανέστατα ο ΕΤ ( το πράσινο ανθρωποειδές, ο γνωστός κινηματογραφικός εξωγήινος). Συγκεκριμένα ο ΕΤ, ο εξωγήινος αναφέρει στην ανακοίνωση :

- «Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι “αγανακτισμένοι” ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ’ επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους. Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings, αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί».

- Εν ολίγοις οι άνθρωποι που έχασαν τα χρήματα τους απ το κράτος-απατεώνα, με την υπογραφή των υπουργών-απατεώνων είναι απλά (εντός εισαγωγικών) «αγανακτισμένοι», είναι αγνώμονες που δεν αναγνωρίζουν στο ΠΑΣΟΚ, ότι τους λέει μόνο αλήθειες, ενώ τους λέει και φασίστες από πάνω. Αλήθεια οι κανονικοί «εξωγήινοι» είναι τόσο «νούμερα», όσο οι δικοί μας «εξωγήινοι»; (το ερώτημα είναι ρητορικό).

- Όσο για τους «εξωγήινους» της ΔΗΜΑΡ αυτοί έχουν ζόρια με το επίδομα γάμου και το ζήτημα της ιθαγένειας (νόμος Ραγκούση). Ευτυχώς με τους επιδέξιους χειρισμούς του Ν. Μπίστη δεν απειλείται η κυβερνητικά συνοχή κι έτσι η “hp”η “Samsung”και η “cosco” δεν αίρουν την ψήφο εμπιστοσύνη τους στην πρώτη εξωγήινη κυβέρνηση που εμφανίστηκε στον πλανήτη Γη. (οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου εξετάζονται εργαστηριακά ακόμα ως προς τη φύση τους).

Υγ.Τον επόμενο μήνα θα τα «φυλάμε» στο σπίτι (α-μπε-μπα-μπλόμ του κι-θε-μπλόμ), για να δούμε τι ακριβώς θα πληρώσουμε μεταξύ των λογαρισμών ΔΕΗ, εφορίας προσωπικού ΑΦΜ, εφορίας εταιρικού ΑΦΜ, ΤΕΒΕ, στεγαστικό, καταναλωτικό, τέλη κυκλοφορίας.

Α-μπε-μπα-μπλόμ του κι-θε-μπλόμ

«ΦΤΟΥ» ΣΑΣ και βγαίνω…
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ