2012-11-16 02:34:02
Φωτογραφία για Τζέκο και Σουάρες για αντι-Φαλκάο
Τις εναλλακτικές λύσεις για την επίθεσή της αναζητά ήδη η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς η διοίκηση της ομάδας βλεπει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να... κρατήσει στο ρόστερ της τον Ρανταμέλ Φαλκάο.

Οι Μαδριλένοι δεν επιθυμούν να παραχωρήσουν ακόμα τον Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος αποτελεί την αιχμή του δόρατος της ομάδας και το βασικό λόγο που αυτή βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ωστόσο πολλές είναι οι ομάδες που φέρονται διατεθειμένες να πληρώσουν τη ρήτρα των 60 εκατομμυρίων για την αποδέσμευσή του κι έτσι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χοσέ Λουίς Καμινέρο έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει το πλάνο αντικατάστασής του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα κυριότεροι υποψήφιοι είναι ο Έντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι και ο Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ.

Ο Βόσνιος στράικερ έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας μέχρι το 2015 και παρότι σκοράρει συχνά ερχόμενος από τον πάγκο, δεν βρίσκεται συνήθως στις επιλογές του Ρομπέρτο Μαντσίνι για το βασικό σχήμα.


Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα από τους «πολίτες», καθώς η Μάντσεστερ Σίτι προβάλει ως μία από τις κυριότερες διεκδικήτριες του Φαλκάο.

Όσο για τον Σουάρες, ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής αποτελεί έναν από τους βασικότερους παίκτες για τον Μπρένταν Ρότζερς, όμως φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την αδυναμία της Λίβερπουλ να διεκδικήσει τίτλους και τα αγγλικά μέσα αναφέρουν ότι το καλοκαίρι θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη.
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ