2012-11-15 17:43:51
Φωτογραφία για Αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο
Ο Γιώργος Δώνης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Χουάν Ραμόν Ρότσα ως αντίπαλο προπονητή για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο Δώνης είχε τον Ρότσα προπονητή σε εκείνη την σπουδαία ομάδα του τριφυλλιού που είχε φτάσει μέχρι και τους "4" του κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξέφρασε το σεβασμό και την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Ρότα και δήλωσε για την προσεχή αναμέτρηση:  "Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας και μια αμοιβαία εκτίμηση. Με έχει βοηθήσει πολύ και έχει βοηθήσει και τον γιο μου. Την Κυριακή μόνο για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι, μέχρι εκεί".

Για το αν ο Ρότσα προλαβαίνει να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού: "Θα αλλάξει κάτι πιστεύω, αλλά είναι υπερβολικό αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, είναι εξωφρενικό, δεν μπορείς πάντα να τα πας καλά..."

Για το ότι ο γιος του Χρήστος έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα: "Ο Χρήστος είναι σε μια διαδικασία που προσπαθεί να πάρει ευκαιρίες. Θεωρώ ότι δεν θα είμαστε αντίπαλοι τώρα, αλλά στο μέλλον σίγουρα".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δάνειο για το Δήμο Πεντέλης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δάνειο για το Δήμο Πεντέλης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ