2012-11-15 17:00:03
Φωτογραφία για Σηκώνουν τα χέρια ψηλά για το Στάδιο του Αγρινίου!
Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι οι υπάλληλοι του Σταδίου του Αγρινίου δεν ξέρουν τι πρέπει πλέον να κάνουν με τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα βίας στο χώρο της δουλειάς τους Το απόγευμα της Τετάρτης και αφού προηγήθηκε η Τρίτη με συνεχείς κλήσεις στην Αστυνομία για πετροβολισμό αυτοκινήτων και ανθρώπων από την πλευρά του οικισμού των ρομά στα όρια του ΔΑΚ, είχαμε επανάληψη του φαινομένου.

Η αστυνομία έφτασε στην περιοχή στις 6.35 περίπου γιατί μικρά παιδιά άρχισαν να πετούν πέτρες αδιακρίτως σε ανθρώπους και αυτοκίνητα! Έγινε μια προσαγωγή αλλά φυσικά δεν συνελήφθησαν παιδιά 7 και 8 χρόνων...Υπάλληλος του Σταδίου στη συνέχεια βγήκε στην περιοχή της πύλης που υπάρχει στην είσοδο του Κολυμβητηρίου και συνιστούσε στους γονείς και τους αθλούμενους να μην αφήνουν τα αμάξια τους στη περιοχή και να τα πάρουν όσοι τα είχαν ήδη αφήσει. Να σημειωθεί ότι οι υπάλληλοι κυκλοφορούν με γιλέκα σήμανσης για να φαίνονται από μακριά.


Σύμφωνα με πληροφορίες και οι ίδιοι φοβούνται για την ακεραιότητά τους ενώ όπως είπε ένας εξ αυτών στο agriniopress.gr "...24 χρόνια είμαι στη δουλειά αυτή αλλά τα πράγματα πλέον έχουν ξεφύγει. Τους μιλάμε από όταν είναι πολύ μικρά παιδιά και τους ζητάμε να μην επιτίθενται στον κόσμο αλλά δεν φταίνε τα παιδιά...". Παράλληλα και τσιγγάνοι της ευρύτερης περιοχής λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για τις συγκεκριμένες ομάδες, αφού οι ίδιοι προσπαθούν να συνετίσουν κάποια μικρά παιδιά, αλλά οι γονείς τους στη συνέχεια επιτίθενται στους ίδιους!

Μένει να δούμε που θα οδηγηθεί όλη αυτή η κατάσταση.

agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ