2012-11-15 09:08:05
Φωτογραφία για «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ
Προσωπικό στοίχημα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, κάτι το οποίο του ξεκαθάρισε στη συνάντηση που είχαν για την ανανέωση της συνεργασίας του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Φετφατζίδη του είπε: «Ξέρεις πολύ καλά πόσο σε πιστεύω και πόσο πολύ σε στηρίζω και σε έχω στηρίξει. Θέλω όμως να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Θέλω να γίνεις καλύτερος, να παλέψεις, να δουλέψεις σκληρά. Θέλω να παίξεις μεγάλη μπάλα στον Ολυμπιακό. Είναι προσωπικό μου στοίχημα να καθιερωθείς».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Είσαι ο πρώτος νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στον Ολυμπιακό από την ημέρα που ανέλαβα τη διοίκηση της ομάδας, για αυτό θέλω να παίξεις σε εμάς και να με αναγκάσεις το καλοκαίρι να σε φωνάξω πάλι εδώ, για να κάνουμε και νέο συμβόλαιο».

Από την πλευρά του ο νεαρός άσος τόνισε: «Πρόεδρε, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ με σιγουριά είναι ότι θα τα δίνω όλα και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Θα αναγκάσω τον προπονητή να με χρησιμοποιήσει. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσω ακόμη πιο σκληρά. Θέλω να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και θα κάνω τα πάντα για να δείξω ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ