2012-11-15 08:15:27
Φωτογραφία για Σίριαλ με Μάχο
Υπάρχει θέμα και θα υπάρχει πιθανότατα για καιρό! Η υπόθεση του Γιούργκεν Μάχο άνοιξε ξανά στον Πανιώνιο με την απόρριψη της έφεσης της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ αλλά στην Πλατεία υποστηρίζουν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα φτάσουν ακόμα και στο CAS αν χρειαστεί.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ισχυρίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες είχε πετύχει διακανονισμό με τον Μάχο για το οφειλόμενο ποσό και μάλιστα έχει έγγραφο με την υπογραφή του δικηγόρου που τον εκπροσωπούσε τότε, τον κύριο Παναγόπουλο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας όμως άλλαξε δικηγόρο και εδώ και λίγο καιρό δεν αναγνωρίζει τον διακανονισμό, με αποτέλεσμα να φτάσει το θέμα στην Επιτροπή Εφέσεων. Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» στηριζόμενοι στον διακανονισμό τον οποίο -όπως υποστηρίζουν- έχουν υπογράψει, δεν κατέβαλαν καν το προβλεπόμενο παράβολο των 1.500 ευρώ για να υποστηρίξουν την έφεση, η οποία απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους.

Από τον Πανιώνιο ακούγεται ότι το επόμενο βήμα, σε περίπτωση που ο Μάχο εξακολουθεί να μην αποδέχεται τον διακανονισμό και ζητήσει άμεσα όλο το ποσό (366.000 ευρώ), θα είναι η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια ή ακόμα και στο CAS.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Dell Latitude 10, Windows 8 Pro tablet
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Dell Latitude 10, Windows 8 Pro tablet
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ