2012-11-15 04:35:03
Φωτογραφία για Από υπέρβαρη... σταρ των καλλιστείων!
Μια υπέρβαρη γυναίκα που ο μεγαλύτερος φόβος της ήταν πως δε θα καταφέρει να ζήσει και να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν, έχασε... περισσότερο από το μισό της βάρος, κερδίζοντας τον τίτλο της πιο αδυνατισμένης γυναίκας του 2012!

Πρόκειται για την 31χρονη Κλερ Άλσοπ, (Claire Alsop) που κατάφερε και έχασε συνολικά σχεδόν 74 κιλά!

"Άρχισα να σκέφτομαι το πως θα είμαι στα 40 μου, αν θα τα καταφέρω να τα συμπληρώσω και να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν, καθώς και το πόσα κιλά θα έχω γίνει" ομολογεί η ίδια και εκμυστηρεύεται πως άρχισε να κάνει εξαντλητικές δίαιτες και να επισκέπτεται γιατρούς για να της λύσουν το πρόβλημα βάρους που αντιμετώπιζε.

Όπως διηγείται η ίδια λατρεύει τη βρετανική κουζίνα και έτρωγε φαγητά όπως μπριζόλες, βραστά, πίτες και οτιδήποτε περιέχει πατάτες, ενώ πλέον προσέχει τη διαιτά της και καταναλώνει λιγότερα λιπαρά και περισσότερα φρούτα όπως της συνέστησαν στο κέντρο αδυνατίσματος που πήγε και κατάφερε το... ακατόρθωτο!

Πλέον συμμετέχει ακόμα και σε αγώνες τρεξίματος όπως πρόσφατα που έτρεξε σε αγώνα δρόμου δέκα χιλιομέτρων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, υπέρ της έρευνας για τον καρκίνο.

"Ντρεπόμουν στη σκέψη πως τα παιδιά μου ένοιωθαν άβολα λόγω του βάρους μου" συνεχίζει η ίδια, "πλέον έχω πειστεί πως τίποτα δε μπορείς να καταφέρεις αν δε βάλεις στόχους και αν δε τους τηρείς".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ