2012-11-14 23:57:10
Φωτογραφία για ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ... ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 0-1 *ΒΙΝΤΕΟ*
Ένα υπέροχο γκολ του Χοσέ Χολέμπας (29΄) ήταν αρκετό για να δώσει στην Εθνική Ελλάδας τη νίκη με σκορ 0-1 επί της Ιρλανδίας και να δημιουργήσει στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου ακόμα μεγαλύτερη νευρικότητα και πίεση που έφτανε μέχρι τον αγωνιστικό χώρο και τους παίκτες του Τραπατόνι.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και ιδιαίτερα… φρεσκαρισμένο με νέα πρόσωπα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διαχειρίστηκε καλά την πίεση αλλά και τα… νεύρα των αντιπάλων και έδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και σε μέτριες ποδοσφαιρικά βραδιές.

Κορυφαίος της Ελλάδας ο ερυθρόλευκος Χοσέ Χολέμπας που εκτός από το υπέροχο γκολ που πέτυχε, πρώτο του με το εθνόσημο, έκανε γενικά εμφάνιση υψηλού επιπέδου αγωνιζόμενος στην θέση του αριστερού χαφ.

Οι Ιρλανδοί μετά την 6άρα που είχαν δεχθεί από τους Γερμανούς, είχαν τεράστια πίεση και νεύρα στο ματς κάτι που φάνηκε ειδικά από την στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Είχαν διαστήματα που πίεσαν στο ματς και κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Τελικά, η Ελλάδα άντεξε στην πίεση των Ιρλανδών μέχρι το φινάλε και χωρίς να κάνει κάποια σπουδαία φάση, πήρε τη νίκη με 0-1.


Ελλάδα(Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (60΄Μανιάτης), Σταφυλλίδης (82΄Σπυρόπουλος), Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χολέμπας (46΄Φορτούνης), Νίνης (60΄Βύντρα), Σαμαράς (46΄Σαλπιγγίδης), Μήτρογλου (46΄Αθανασιάδης)

Ιρλανδία (Τραπατόνι): Φορντ, Κόλεμαν, Ο’ Σέι, Κλαρκ, Γουόρντ, Γουίλαν (33΄Άντριους), ΜακΚάρθι (70΄Μέιλερ), ΜακKλίν, Μπρέιντι (60΄Χούλαχαν), Κοξ (60΄Κίοξ), Λονγκ (46΄Ντόιλ).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ