2012-11-14 22:56:47
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκε η παραίτηση Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό, διάδοχος ο Ρότσα
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε με μια κοινή ανακοίνωση να κάνει γνωστή την... παραίτηση του Φερέιρα και την πρόσληψη του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Με μια κοινή ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τόσο τη λύση της συνεργασίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα κάνοντας λόγο για παραίτηση και... βαθιά θλίψη των πράσινων όσο και την πρόσληψη του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πράσινο πάγκο.

Με την σχετική ανακοίνωση οι πράσινοι ευχαριστούν τον Πορτογάλο τεχνικό για την συμβολή του στον Παναθηναϊκό αλλά και για την αντίσταση του στην "παράγκα" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ομάδας μας.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την εξέλιξη αυτή. Τον ευχαριστούμε θερμά για το όραμα που μας βοήθησε να αποκτήσουμε, για τη συμβολή του στην προσπάθεια διάσωσης του Παναθηναϊκού υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς και για τη δυναμική αντίσταση που πρόβαλε απέναντι στην «παράγκα» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για τη συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο από εδώ και στο εξής.

Καθήκοντα προπονητή του Παναθηναϊκό αναλαμβάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, με βοηθό τον Γιάννη Βονόρτα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σάλος με διαφήμιση του Marc Jacobs
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σάλος με διαφήμιση του Marc Jacobs
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ