2012-11-14 21:00:33
Φωτογραφία για Φόρτσα, Ρότσα!!!
Το σίριαλ ολοκληρώθηκε σχετικά με το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος -ευτυχώς για τους περισσότερους- πριν κλείσει δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αποχωρεί και πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκει τον αντικαταστάτη στον πάγκο στο πρόσωπο του Χουάν Ρότσα!

Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε αν...αρκεί η απομάκρυνση του Πορτογάλου από τον πάγκο του "τριφυλλιού", δεδομένο όμως είναι, πως η ομάδα ΔΕΝ κέρδισε τίποτα αυτά τα δύο χρόνια. Η επιστροφή Ρότσα όμως με χαροποιεί ιδιαίτερα. Αφού αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας μας.

Ακόμα απορώ με την εμμονή που είχε ο πρόεδρος να στηρίζει τον Πορτογάλο, ευτυχώς -επιτέλους- άφησε το twitter και έκανε πράξη αυτό που ήθελε το 99.9% από το σύνολο των οπαδών μας. Αφού χάσαμε Καραγκούνη - Κατσουράνη, κάηκαν παίχτες κτλ. Αποφάσισε να κάνει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει από καιρό. Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι κάποιος καλός οιωνός, αλλά αυτή η επιστροφή συνδυάζεται και με την έναρξη των εργασιών στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Τέλος, όσον αφορά το μπάσκετ, θα ήθελα να συμφωνήσω με τον "φίλο" μου τον Φραγκοφονούλη πως ο Ζοτς δεν λείπει μόνο από το "τριφύλλι" αλλά από όλο το ελληνικό μπάσκετ. Είναι εμφανές πως η ομάδα έχει χάσει αρκετή από την αίγλη των προηγούμενων ετών. Αλλά αυτό είναι και θέμα...οικονομικό χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστος.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ