2012-11-14 19:28:35
Φωτογραφία για ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΛΧΟΤΖΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
Τη Βοσνία υποδέχεται σε φιλικό παιχνίδι η Αλγερία την Τετάρτη το βράδυ. Πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση για τους Αφρικανούς, αλλά και για τον τεχνικό τους, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Αντιμετωπίζει την ομάδα της πατρίδας του και θέλει να δείξει στους συμπατριώτες του την καλή δουλειά που κάνει στην Αλγερία. Ο Χαλίλχοτζιτς είναι Βόσνιος, περίμενε πώς και πώς τον αγώνα, αλλά οι πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει, δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς θεωρούσε πως οι απόντες θα είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν τους Βόσνιους, αλλά έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα, οι στόχοι αλλάζουν. «Αυτές οι απουσίες κοστίζουν στην ομάδα. Με ανησυχούν επίσης πολύ, αφού σε περίπου ένα μήνα αρχίζει το Κόπα Άφρικα. Είναι αλήθεια πως θα κέρδιζα το παιχνίδι ενάντια στην ομάδα της πατρίδας μου, αλλά με αυτούς τους τραυματισμούς, ελπίζω να δω τους παίκτες μου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούν», ήταν τα λόγια του Χαλίλχοτζιτς.

Όσον αφορά στους τραυματίες, είναι οι Ισλάμ Σλιμανί, Φαρούκ Τσαφάι, Λιασίν Κανταμούρο, Χιλάλ Σουντανί, Ράφικ Χαλισέ και φυσικά ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο στράικερ του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η δαντέλα και πάλι στη μόδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η δαντέλα και πάλι στη μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ