2012-11-14 17:19:36
Φωτογραφία για Πατάει γκάζι και επιστρέφει ο Μανωλάς
Όλο και καλύτερα νιώθει ο Κώστας Μανωλάς που ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όλα τα νέα της προπόνησης.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ την Τρίτη.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν και επίσημα την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ματς με την Κέρκυρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τους διεθνείς να λείπουν σε αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες των χωρών τους.

Παρά το γεγονός πως έλειπαν ο διεθνείς, ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να αυξήσει τον ρυθμό των προπονήσεων, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να είναι σε ετοιμότητα.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως ο Κώστας Μανωλάς πατάει γκάζι για να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια. Ο Έλληνας μπακ ακολούθησε το αερόβιο πρόγραμμα στην αρχή της προπόνησης, όμως δεν συμμετείχε όταν οι συμπαίκτες του έκαναν ασκήσεις με μπάλα, αφού δεν του επιτρέπει ακόμη ο τραυματισμός του στην δεξιά κνήμη. Όσο για τον άλλο τραυματία, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης με αερόβιο στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη.


Κατά τ' άλλα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έριξε το βάρος του στα τελειώματα των φάσεων και την τεχνική, ενώ οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν αρκετά στην τακτική και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια ενός διτέρματος.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έξτρα προπόνηση με τελειώματα φάσεων και σουτ έκαναν οι Τάτος, Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος, με τον Γιαννιώτη να παραμένει στο τέρμα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ